При посещението си във Варна съпругата на израелския министър – председател пожела да посети най-голямата атракция в морската столица – „Ретро музей“.

Първата дама на Израел беше възхитена още с влизането в нашата бляскава зала. Учудващо за всички тя попита имаме ли „Трабант“ и цялата делегация се насочи към колекцията ни от източно-германската марка. Сара Нетаняху седна в „Трабант“ 600 от 1964 г. и видимо беше повече от щастлива.

                                                          (Сара Нетаняху в „Трабант“ 600 от 1964 г.)

(Съпругата на, Г-н Нетаняху, остана много развълнувана, когато разпозна любимия парфюм на майка си.)

След като стоя повече от половин час в нашия музей тя си тръгна много очарована и каза, че ще разкаже на своя съпруг за емоционалното си преживяване. На следващия ден след като цяла вечер е разказвала на мъжа си за нас, министър-председателят на Израел ни посети лично и той. Визитата на премиера на Израел беше повече от впечатляваща. Гранд мол завря буквално от агенти на Мосад и НСО. Накарахме Г-н Нетаняху да промени целия протокол на посещението си във Варна. Преди да отлети огромният му кортеж се отклони и пристигна на посещение при нас. Израелският премиер заедно със своята съпруга се разходиха дълго и обстойно в целия музей. Влязоха в няколко автомобила, спряха се почти пред всяка витрина и с огромен интерес задаваха въпроси за артефактите. Впечатли го бутилка Кока-кола от социализма която беше изписана на кирилица.

   (Г-н Атанасов изненада премиера на Израел с бутилка Кока-кола на кирилица.)

(Семейство Нетаняху се наслаждава в „Ретро музей“)

(Г-н Атанасов дава знак на премиера, че може да потегли) 🙂

Благодарим на семейство, Нетаняху за незабравимите посещения. Очакваме ги отново !

 

Please follow and like us:
error: Content is protected :)